lauantai 26. syyskuuta 2009

Vimpula vampula


Tähän viikonloppuun on sisältynyt jo monta kivaa asiaa. Olen siivonnut kodin, leiponut suklaakakun, lueskellut uutta Jeanne d´Arc livingiä, käynyt ystävän kanssa mukavalla sisustuskauppakierroksella ja kahvilassa sekä viettänyt aikaa rakkaiden kanssa. Lounaaksi syötiin äitini ihanaisia ruokia. Kun on vatsassa hyvä olo, on varmasti hyvä olo! Kävisi muuten melkein motoksi.


Viikonlopun iloksi kokosin köyhäinhopeasta, hopeasta ja lasista kynttiläasetelman marokkolaistyyliselle tarjottimelleni. Köyhäinhopeiset kynttilänjalat viehättävät minua suuresti ja ne ovatkin yksi keräilykohteeni. Tuohon Indiskasta viime syksynä ostamaan tarjottimeenkin olen kiintynyt. Asetelma näyttäisi mielestäni vielä kauniimmalta, jos kynttilät olisivat hieman lähempänä toisiaan. Tarjottimen oikkuihin kuuluu kuitenkin se, että se on vino. Kynttilät siis pitää asetella siten, että tarjotin pysyy jokseenkin tasapainossa. Käytän vimpulaluonteista ystävääni kuitenkin monenlaiseen mukavaan; sille syntyy nopeasti kaunis teekattaus, kynttilät näyttävät sillä aina hyvältä ja joskus sen päälle voi asetella pienen karamellipöydän konvehteineen kaikkineen.


Vietetään rentouttava lauantai-ilta ja nautiskellaan syksyn tuulista!4 kommenttia:

 1. Kiitos ihanasta sisustusretkestä! Piristi kovasti flunssaisen köheää oloani :) Nuo ihanat kaupat ovat todellisia inspiraation lähteitä - herkkää ja suloista! Innostuin järjestelemään huonekaluja kotona, ja toin valkoisen puutarhapenkin makkariin syksyltä suojaan - ei huono idea! Suloista viikonlopun jatkoa ;) Tiina

  VastaaPoista
 2. Heippati!
  Kiitos myös sulle! Mä nautin kyllä kovasti! Ja oon sitä mieltä, että meidän penkit on ihkut myös sisällä :) Mä olen asetellut penkille vähän tyynyjä ja näyttää hyvältä. Kävin muuten ostamassa vielä hortenssianoksan ja aion sen ripustaa kuivumaan. Ne on kuivuneina vaan niin kauniita. Lykkään täällä pian pullat uuniin ja pistän olotilan rennoksi. Suloista viikonloppua myös teidän kotiin! Ja otetaan retki uusiksi...

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia :))

  Saman lehden sisällöstä olen minäkin täällä nauttinut. Sinulla kuvassa ihanaa suklaalakkua...ja minä olen syönyt ihanaa Fazerin Blueberry pie suklaata, suosittelen.

  Ihanaa sunnuntai iltaa :)

  VastaaPoista
 4. Mariannelle:
  Kiitos suklaavinkistä! Tuota en ole vielä maistanutkaan vaikka olen melkoinen suklaan suurkuluttaja. Joka päivä pikkuisen pitää saada :)
  Tunnelmallista iltaa sinulle!

  VastaaPoista