tiistai 22. syyskuuta 2009

Oi Jane - osa 2
Minusta on mahdottoman mukavaa katsella elokuvia pehmeällä matolla tyynykasan kera. Aina ei tarvitse istua sohvalla. Valmistauduin tämänpäiväiseen elokuvahetkeen keräämällä kaiken olennaisen olohuoneen lattialle valmiiksi. Siis teen, pari konvehtia, kynttilät, tyynyt ja elokuvan nimeltään Jane Austenin jalanjäljillä. Mutta en nenäliinoja. VIRHE. Vaikka en elokuvaa ollutkaan aiemmin nähnyt, niin tottahan minä tiesin Jane Austenin jäävän naimattomaksi ja tottakai jokseenkin elämäkerrallinen elokuva noudattaa tätä lainalaisuutta. Eikä tietenkään Jane siis saa elokuvassa rakastettuaan. Voi itku. Nenäliinoja tarvittiin.


Muuten on ollut kyllä ihan reipas päivä, eikä itkussakaan mitään vikaa ollut. Ihan puhdistavahan se oli. Käytiin tänään pienen kanssa muskarissa, tein ihan hyvän lounaan ja sitten ollaan leikitty ja vietetty aikaa yhdessä. Tosin yksi mur-hetki tähän päivään mahtui.Taivastelin nimittäin läheisen kartanomme remonttia muskarista kotiin ajaessani. Vielä muutama päivä sitten julkisivu näytti näin kauniilta kuin tässä kuvassa. Nyt ovat rakennustelineet valloittaneet etupuolen. Ja arvatkaa harmittiko kun ovat (tietenkin ymmärrettävästi) repineet etuvasemmalla rehottaneen, nyt jo punakan, villiviinin kokonaan alas. Mur.Leppoisaa tiistai-iltaa Sinulle,
Anu


Ps. Nautiskelin elokuvan kerronnan lisäksi puvustuksesta. Monien, erityisesti arkipukujen, leikkaukset, yksityiskohdat ja värit viehättivät minua. Tuli taas mieleen, että voi kun osaisi ommella paremmin ja tehdä itselleen jotakin tuollaista. Selviän yksinkertaisista ompeluksista mutta siihen se taitaa jäädä. Haluaisin kehittyä.


2 kommenttia:

 1. Halu kehittyä on aina positiivista ja itku puhdistaa! :D
  Kaunis kartano! Villiviinillä menee muutamia vuosia ennenkuin taas pääsee korkeuksiin. Meillä revittiin myös kaikki villiviinit alas taloyhtiön remontissa muutama vuosi sitten, mutta siellä ne taas kiemurtelee katon rajassa! :)

  VastaaPoista
 2. Sarille:
  Joo, nyt pitää vaan malttaa odottaa, että viini kasvaa uudelleen. Ja pianhan se kasvaakin :)
  Vipellän nyt keittiöpuuhiin. Jotakin syötävää, mielellään herkullista, pitäisi saada iltapalaksi...Mukavaa iltaa teidänkin kotiin!

  VastaaPoista