sunnuntai 20. syyskuuta 2009

Suloiset unet


Tilasin HM Home -malliston pellavaiset lakanat. Paketti tuli muutamassa päivässä. Sujautin uutukaiset koneeseen ja narulta sänkyyn. En malttanut edes mankeloida.Viime yönä sitten lakanoissa nukuttiin ja täytyy sanoa, että suloiset oli unoset. Uni oli levollista varmasti myös siksi, että eilinen päivä oli hyvä päivä. Saatiin sairaalasta helpottavia uutisia, siivottiin koti puhtoiseksi ja käytiin lihottamassa ankkalammen sorsia leiväntähteillä. Iltapalaksi väännettiin vielä pullaa ja leikittiin siinä samalla laskiaista - niin paljon kermavaahtoa pullat saivat kaverikseen.


Aamulla vaan hypistelin ja ihailin noita lakanoita. Laadultaankin lakanat ovat jo uusina hyvät, vaikka uskon niiden kyllä vielä parantuvan vanhetessaan. Pidän pellavasta pikkuisen virttyneenä ja ohuena.Reipasta mieltä alkavaan viikkoon!
Anu

5 kommenttia:

 1. Ihana unettava tunnelma kuvissasi!

  VastaaPoista
 2. Tunnelmallisia kuvia. Ja hienoa, että hyviä uutisia.

  VastaaPoista
 3. Oih, varmasti ihanat nukkua! Ja kauniit kuin unelma!
  Ostin muutama viikko sitten villaiset sijauspatjat ja niissä nukkuu kuin kuninkaallinen! ;)
  Kauniita kuvia!

  VastaaPoista
 4. Kauniita kuvia !!!!
  Kiitos myös vinkistä, saattaisimpa tahtoa myös itselleni moiset ihanuudet :)

  VastaaPoista
 5. Vekarukselle, Teijalle, Sarille ja Mariannelle:
  Kiitos naiset! Olen muuten huomannut, että mitä useamman yön noissa lakanoissa nukkuu, sitä pehmeämmäksi kangas muuttuu. Varmaan asialla on jotakin tekemistä rypistymisen kanssa.
  Iloista viikon jatkoa teille!

  Sarille: Mistä löysit sellaiset villaiset sijauspatjat? Minua kyllä kiinnostaisi myös. Niillä on taatusti lämpöinen nukkua. Meidän sänky vaan on aika hankala, kun ei ole standardin mittainen...

  Mariannelle:
  Minä himoitsin noita lakanoita jo viime keväänä mutta en raaskinut tilata. Värejä oli valkoisen lisäksi ainakin sellainen tumma hiekka.

  VastaaPoista