tiistai 25. elokuuta 2009

Ella
Tänään oltiin kullanmurun kanssa konservatorion muskarissa. Aika jännittävä oli tuo ensimmäinen kerta mutta silti siinä oli jotakin hyvin erityistä ja tärkeää. Pieni muskarilainen oli reissun jälkeen ihan poikki ja veteleekin nyt ansaittuja päiväuniaan makuukamarin viileydessä. Nappasin makkarin liinavaatelaatikosta muutaman liinan juuri ennen nukkumatin tuloa ja viskasin naapurihuoneen pyöreän pöydän reunalle. Pari kuvakehystäkin otin jälleen esille. Nyt aion levitellä liinoja ja sommitella uutta ilmettä sinne ja tänne. Minusta on mukavaa vaihdella raameja, liinoja, mattoja verhoja tai mitä vain sisustuksen pieniä osasia. Tosin tyydyttävän jäljen aikaansaaminen vaatii aikaa ja johtaa usein siihen, että muutoksia tulee kerralla tehtyä enemmänkin.

Olohuoneen puolella meillä on uusi Green Gaten täkki tuossa sohvan päällä. Meillä sohva on paikka, jossa monesti syödään iltapalaa ja on paitsi kaunista niin myös käytännöllistä, että sohvalla on helposti koneeseen heitettävä peite. Ihastuin Ella-täkin kuosiin. Kovasti. Ja mieskin tuota tykkäsi. Hurraa!

Nautitaan taas uudesta viikosta.

terveisin Anu

pst. Makkarista kuului lopulta ääntä ja menin katsomaan. Kullannuppu oli jo tullut pois sängystä ja halusi minut köllimään kanssansa makkarin pehmeälle matolle. Siinä kävi sitten niin, että me molemmat nukahdettiin kainalokkain siihen matolle ja herättiin puoli neljältä. Aika hyvä matto. Aika ihanat unet. Melkoisen suloista.

3 kommenttia:

 1. Ihana nukkuhetki,
  urvaketuokio teillä!!!=O)
  Rakastan päikkäreitä,
  varsinkin toisen kainalossa!!!
  Tänäänkin olen nukkunut ruokaperäset onnellisesti tuhisten!!!
  Nukun yleensä niin sikeästi,
  että kuola ihan valuu..;O)

  Tykkään jättää myös kasoja pitkin poikin inspiksiä kasvattelemaan!!!
  Sisustuslehtiäkin minulla on ympäriinsä avonaisina ja pällistelen niitä mennen,tullen ja palatessa..
  Kaunista katseltavaa täytyy olla ylt´ympäriinsä!!<3<3<3
  Eikä kauniita täkkejäkään voi olla sohvilla ja tuoleilla liikaa...
  Esteetikko,mikä esteetikko!!!
  Kiitos ihanista kuvista!!!=O)

  VastaaPoista
 2. Ihanan ellan oot ostanu! Kuume täällä vaan lisääntyi sen täkin suhteen...:) Lisään sut suosikkeihini, toivottavasti se sopii! Löydän tänne ihastelemaan helpommin! :)

  VastaaPoista
 3. Heipsistä naiset!
  Minäkin niin tykkään kasoista. Hallituista kasoista. Hallittu on siis jokseenkin kaunis ja inspiroiva...
  Ja Johanna, toki se sopii. Ja ei muuta kuin täkkiostoksille vaan :) Täkkejä ei ole ikinä liikaa - eihän?

  VastaaPoista