tiistai 11. elokuuta 2009

Punakuumetta?Huh. En onneksi ole sairastunut mihinkään vakavaan. On vain pikkuisen ollut tuota punakuumetta liikkeellä. Roosa ja viininpunainen vetävät nimittäin tänään puoleensa.
Löysin kauppareissulla kuumettani alentavat hurmaavat sukkahousut. Juuri kenkiini sopivat, nostalgisen kuosiset ja vielä edulliset! Keittiössä taas roosa pyyhe joutaisi jo pyykkikoppaan mutta kun en sitä millään paikaltansa haluaisi päästää. Pyyhkeeseen on herkin vedoin kuvattuna kieloja, apiloita, vuokkoja ja orvokkeja.
Olen huomannut, että aina syksyn lähestyessa tulee vääjäämättä hinku lämpimiin sävyihin. Mielisävyjäni sisustuksessa ovat yleensä kalpeat valkoisen vivahteet ja harmaat mutta tähän aikaan vuodesta esimerkiksi ruskeat, vihertävät, purppurat ja okra viehättävät minua erityisesti.
terveisin Anu

2 kommenttia:

 1. Syksyn saapuessa on mukava sujahtaa sen kaikkinaiseen hyvää tuovaan tunnelmaan. Luontokin potee punatautinsa. Pukee yllensä sinipunaisen....purppuranpunaisen....hyväksyy rinnallensa viipymään roosahtavan...
  Tykkäsin kovasti visiitistäni tänne.
  Niiaan, kauniisti kiitän, hymyn hennon heitän ja jatkan matkaa...
  Huhuilevatten nuo viimeisistä lomapäivistään nauttivaiset jo hyvänyön puuhiin....

  pst....ihkuliinit syksysukkikset!

  VastaaPoista
 2. Mukavaa, että viihdyit. Tule toistekin! Ja kuulostellaan ja katsellaan, miten kauniiksi luonto meitä varten laittautuu. Meidän pieni muuten nukahti juuri. Minä lösähdän nyt sohvalle kaurakeksien kera. Uppoan pehmeisiin tyynyihin ja vain nautiskelen tovin.

  VastaaPoista