sunnuntai 16. elokuuta 2009

Pakettipaperin kahinaaKynttilä palaa. On jo melko raukea tunnelma istuessani tässä ihan yksikseni tuvan pöydän ääressä. Tässä on valtavan mukava istua ja makustella uudistunutta kodin ilmettä. Meillä on nimittäin siirrelty vähän mööpeleitä ja sekös vasta saa tämän talon emännän hyvälle mielelle. Kiikutimme isomman ruokapöydän tuvan eli olkkarimme puolelle ja pienempi siirtyi toisaalle. Järjestys tuli jo tänään hyväksi havaittuakin - ainakin tilanteissa, joissa on väkeä koolla enemmän. Tosin mies oli kyllä sitä mieltä, että pian siirretään takaisin vanhaan malliin...Minä olen iloinen jo tällaisista pienistä kokeiluistakin. Hih, virkistää kummasti.

Tänä iltana olen kynttilänpolton ohella piilottanut kääreisiin yhtä ja toista mukavaa huomisia lastenjuhlia varten. Huomenna meillä vietetään nimittäin kolmen ystävyksen yhteisiä 2-vuotissynttäreitä. Leivottunakin on ja mansikka-raparperi mehu on keitettynä juhlijoita varten. Toivottavasti pienillä mehusuilla on makoisat kestit!
Taitaa olla pian aika avata unihiekkapussin nyörit ja ropsotella tomua reippaasti ilmoille. Sitten voisi aamulla herätä hyvin levänneenä uuteen viikkoon. Toisaalta minä niin nautin näistä elokuun hämäränhyssyisistä illoista ja siitä, kun ilta vaihtuu yöksi. Taidan ehkä sittenkin vielä nautiskella hetkisen tästä tunnelmasta. Ja hiljaisuudesta.

terveisin Anu
ps. Pelargonioita hoitaessani katkesi niistä pari oksaa. Katkenneet karkulaiset päätyivät ihailtaviksi läpikuultavan ohueen roosaan maljakkoon komuutin kannelle.

2 kommenttia:

  1. Ensivierailulla. Kauniita kuvia ja mukava tunnelma. Herkullinen resepti. Tänne täytyy tulla toistekin :)

    VastaaPoista
  2. Hei! Kiitos sinulle ja tervetuloa toistekin.

    VastaaPoista