lauantai 22. elokuuta 2009

Lauantaissa













Löysin viikolla kaapin kätköistä rautalangasta väännetyn valkean tuikkulyhdyn. Ja voi sitä riemua! Olin nähkääs unohtanut, että kaapin alahyllyn peränurkassa lymyilee jotakin niin kaunista. Löytöretkeni tuloksena oli lisäksi valkoisia sileitä kiviä ja keittokirjateline. Aika hyvä retki, sanoisin.
Viikonloppu alkoi eilen sillä, että meillä täytettiin kynttilävarastoja. Varastoina ovat vanhat kannettomat lasipurnukat. Purnukoissa kynttilät tuovat hyvää mieltä silloinkin, kun niitä ei polteta ja ovapahan tärkeät kapineet aina hyvin saatavilla, kätevästi otettavissa.
Tänään meillä onkin ollut todellinen puuhapäivä. Perheen miesväki on touhunnut ulkotöissä ja minä sisätöissä. Olen siivonnut oikein kunnolla. Pesin myös valkopyykkiä ja paistoin maistuvaisen pannukakun. Meistä pieninkin söi sitä pulleilla suloisilla sormillaan niin paljon, että napa naapuriin punotti.
Nyt aioin olla vaan. Juon teetä ja sitten juon vielä vähän lisää teetä. Laulelen, leikin, suukotan ja halaan. Pienen söpöläisen uneen tuuditan. Ja sitten meillä alkaa elokuvailta. Minä ja mies lösähdämme sohvalle - niin, uuden ja iiiiihanan Green Gaten täkin päälle (siitä lisää myöhemmin) - painamme kaukosäätimestä "play" ja sukellamme elokuvan maailmaan. Kera hyvän suklaan, tottakai.
Leppoisaa lauantai-iltaa sinulle toivottelen,
Anu

3 kommenttia:

  1. Voi miten ihastuttava bloginalku!!! Nuo liinat ikkunassa on niin huiput! Täytyypä laittaa mieleen oman kodin varalle...

    VastaaPoista
  2. Ihanan puuhakas päivä teillä! Toivottavasti leffa oli hyvä! Innolla odotan minkäslaisen täkin olet ostanut...odottelen kans greengaten kuormaa saapuvaksi lemppariliikkeeseeni ja täkin osto kans olisi mielessä...:) Ihanaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
  3. Viivulle
    Heipparallaa, tervetuloa ja kiitos! Minäkin noista verhoista tykkään. Joskus pienellä saa aikaan suuren muutoksen - niin kuin esimerkiksi tässä tapauksessa noilla pyykkipojilla. Tervetuloa toistekin :)

    Johannalle
    Leffa oli hyvä ja suklaat hupeni vauhdilla. Ostin sen Ella-täkin. Koko kesän olen mielinyt pastellinsävyistä tilkkutäkkiä (pinkkiä, vaaleansinistä, puuterivaaleanpunaa, vihreää yms.) tuohon sohvalle. Nyt kuitenkin voiton veti ehdottomasti Ella! Toiselta puolelta täkki on muuten raidallinen. Toivottavasti sinäkin löydät mieluisan peitteen. Syksyn uutuuksissa oli monta aivan ihanaa...esimerkiksi ne Cloé -kuosiset Green Gaten mallit.

    VastaaPoista