tiistai 18. elokuuta 2009

Puisia poikia


Minulla on koko kesän ollut keittiössä valkoinen ilme ja sen osana ikkunoissa valkeat salusiinit. Nyt ajattelin vähän uudistaa ilmettä. Valkeat verhot ovat ehdottomat suosikkini mutta ehkäpä syksymmällä voisin laittaa ikkunaan jotakin pikkiriikkisen lämpimämmän sävyistä. Kenties luonnonvaaleaa, pellanvansävyistä tai miksei harmaata. Tai sitten jotakin kuviollista. Kuvio voisi olla varsin maltillinenkin - raita tai pari voisi riittää.
Jeanne D´Arc Living -lehden viimesimmässä numerossa oli salusiiniverho, tai tuossa ratkaisussa se taisi olla pyyheliina, ripustettu ikkunaan viehättävästi puisilla pyykkipojilla. Toteutin saman omassa keittiössäni ja verhoratkaisusta tuli itse asiassa ihan mukava. Ajattelinkin, että omat käsipyyhkeeni saavat palvella verhoina, kunnes löydän juuri sen oikean salusiinikankaan. Ehkäpä käy niin, etten kangasta enää pian kaipaakaan...

Iloa päivääsi,
Anu

pst. Nuo keittiöpyyhkeet ovat muuten eilinen löytöni Ikeasta (50 snt/kpl !). Niissä on ihanaa vanhanajan fiilistä ja vieläpä ne sopivat yhteen pöydällä olevan vanhan pellavapyyhkeen kanssa. Alimmassa kuvassa oleva maitopullo pääsi myös "ruotsinkaupasta" meille kotiin.

3 kommenttia:

 1. Noista kuvista
  minä kyllä TYKKÄÄN!!!!<3<3<3
  Niin,niin kivoja ja pirtsakoita ja inspiroivia,että!!!<3<3<3
  Keittiö on hyvä paikka
  ~uudistuksentuulia sinne odottelen...
  Tekisi kovasti mieleni avohyllyjä rakennella.
  Katsellaan,mitä syksy saa aikaan kotosessamme.
  Remonttisuunnitelmia kun on heitetty jo ilmoille!!=O)
  Kesästä haikein mielin luovun,
  mutta syksy pitää sisällään aina uudistuksenhippusia!!!!=O)
  Niitä odotellessa
  ja sinulle koko sylin täydeltä
  kaikkea kivaa toivottelen!!

  VastaaPoista
 2. Heipsistä! Kiitokset sulle huikkaan!
  Uusi ilme aina antaa jotakin. Ainakin iloa, piristrystä, ajattelemisen aihetta...Vieläkin sitä kangasta halajan ja ehkä sellainen kiva vielä löytyykin.
  Avohyllyjä minäkin mielisin keittiöön. Ei vaan taida oikein olla niille paikkaa, vaikka viimeksi tänään asiaa tuumailin. Toivottavasti sinä löydät hyllysille paikat ja remppa käynnistyy, etenee, huipentuu... ja totta, syksyllä on aina kiva uudistella yhtä ja toista paikkaa kotona. Nautiskellaan uudistuksista - pienistäkin. Iloa, valoa, lämpöä, Anu

  VastaaPoista
 3. oh, i always wonder how this cloth pin might be used..
  this is cute.

  VastaaPoista